Menu
Your Cart

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

1.Εισαγωγή

Με την παρούσα ενημέρωση θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε σχετικά με τις προϋποθέσεις συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών και των χρηστών  της παρούσας ιστοσελίδας (εφ’ εξής «χρήστες») που πραγματοποιείται από το musicshop.com.gr, ιδιοκτήτη, δημιουργό και δικαιούχο όλων των δικαιωμάτων της δικτυακής πύλης www.musicshop.com.grκαι υπεύθυνο επεξεργασίας των εν λόγω προσωπικών δεδομένων.

1.2 Ποια προσωπικά δεδομένα σας συλλέγουμε;

Κατά την υποβολή  ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής σας στο διαδικτυακό τόπο www.musicshop.com.gr θα σας ζητηθούν ορισμένες προσωπικές πληροφορίες, όπως: Όνομα, Επώνυμο, Χώρα, Νομός, Πόλη,  Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), Αριθμό τηλεφώνου κ.α.

Επίσης, σε περίπτωση που επικοινωνήσετε με το musicshop.com.gr μέσω του ανωτέρω διαδικτυακού τόπου (για παράδειγμα μέσω της αποστολής σχολίου ή εκδήλωσης ενδιαφέροντος), το musicshop.com.gr ενδέχεται να συλλέξει προσωπικά σας δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων κυρίως του ονόματος και της ηλεκτρονικής και ταχυδρομικής σας διεύθυνσης.

1.3 Για ποιους σκοπούς συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται μόνο στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την αποστολή ενημερωτικού υλικού και την εν γένει πραγματοποίηση ενημερώσεων προς τους χρήστες σχετικά με νέες πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις του musicshop.com.gr και/ή προκειμένου να απαντήσουμε ή επικοινωνήσουμε μαζί σας μεμονωμένα σε συνέχεια ερωτήματός/σχολίου σας προς το musicshop.com.gr.

1.4 Σε ποιους κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Τα στοιχεία που δηλώνονται από τους χρήστες δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους και με κανένα τρόπο δεν δημοσιοποιούνται ή αποτελούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο αντικείμενο εκμετάλλευσης. Κατ’εξαίρεση, τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών ενδέχεται να κοινοποιηθούν σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών του ξενοδοχείου, οι οποίοι επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα αποκλειστικά και μόνο για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους που πηγάζουν από τη συμβατική σχέση του ξενοδοχείου μαζί τους και υπό την ιδιότητά τους ως εκτελούντες την επεξεργασία.

Επίσης, το musicshop.com.gr μπορεί να γνωστοποιεί τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών του στις εξής περιπτώσεις:

• Όταν έχει τη ρητή συγκατάθεση χρηστών για τη καθοιονδήποτε τρόπο δημοσιοποίηση των προσωπικών τους στοιχείων, ή

• Εάν απαιτηθεί από τον νόμο, απόφαση δικαστηρίου ή ζητηθεί από οιαδήποτε άλλη κρατική ή κανονιστική αρχή.

1.5 Ποια είναι τα δικαιώματά σας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα;

Σύμφωνα με τα άρθρα 11-13 του Νόμου 2472/1997, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης και το δικαίωμα αντίρρησης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας αυτά, παρακαλούμε αποστείλετε σχετικό email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@musicshop.com.gr ή επιστολή στην παρακάτω διεύθυνση:

MLK

Λ.Αλίμου 76, Αργυρούπολη – ΤΚ 16452

Τηλ.: 2109926675 – 2109926660


2. Σύνδεσμοί (Links) προς άλλα sites

Ο δικτυακός τόπος www.musicshop.com.gr περιλαμβάνει links (“συνδέσμους”) προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites), οι οποίοι δεν ελέγχονται από τον ίδιο αλλά από τους ιδιοκτήτες τους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το musicshop.com.gr για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών, τους οποίους οι σύνδεσμοι αυτοί ακολουθούν.


3. Περιορισμός ευθύνης

Στο βαθμό που επιτρέπεται από την εφαρμοστέα νομοθεσία και δεδομένης της φύσης και της έκτασης του Διαδικτύου υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, το musicshop.com.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία τυχόν υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του www.hotelthireas.gr στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων. του.

Η χρήση των υπηρεσιών του www.musicshop.com.gr συνεπάγεται και από αυτήν τεκμαίρεται η πλήρης και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών .